Een ontmoetingsplek
voor de buurt

Wil jij ook koffieschenken of heb je een leuk idee om bij te dragen aan de gezelligheid van Den Bosch?
Word campingbaas!

Actieve initiatieven

instrumentenbieb

Card image cap
weeslive instrumentenbieb

Het is de eerste zondag na de lockdown, frisse lucht en een goed stuk muziek. Wie wil dat nou niet?! Op onze Campingtribune ben je welkom om mét jouw geleende instrument uit onze bieb plaats te nemen. Met gepaste afstand luisteren of bespelen. Muziek beleven en genieten op onze mooie locatie aan het water. Geen excuus om niet te spelen; wij hebben de instrumenten, goeie koffie en jij het talent.

lees meer

sluismeester zijn

Card image cap
sluismeester zijn

attentie attentie! -Altijd al sluismeester willen worden voor 1 dag, dagen of een hele week? -Ben jij creatief en heb jij een tof idee wat je als sluismeester op de Anthoniebrug kan doen?

lees meer

minibieb

Card image cap
Camping Bieb

In tijden van tumult bieden boeken troost. Daarom, en om duizend andere redenen, start campingbaas en schrijver Brigitte de Swart de C a m p i n g B i e b. Een hufter- en coronaproof minibieb bij @campingkoffietent vol boeken. Om te ruilen en te delen. Om te inspireren en te voeden.

lees meer

Agenda

Wie is er wanneer?

ma 15

Campingbaas gezocht

di 16

Campingbaas gezocht

wo 17

Campingbaas gezocht

do 18

Campingbaas gezocht

vr 19

Campingbaas gezocht

za 20

Campingbaas gezocht

zo 21

Campingbaas gezocht

augustus

Week 33

Wil je meehelpen? Word ook campingbaas! Doe mee

Initiatieven

We kijken uit naar nieuwe initiatieven

Het kleinste koffietentje met een groots ideaal: Een ontmoetingsplek voor de stad met uitzicht op het water, de wolken en het groen. Voor het gevoel van vakantie op een doordeweekse dag, voor een praatje, voor een spontaan initiatief en natuurlijk voor een heerlijk kopje koffie.

We runnen camping koffietent momenteel met vijftig campingbazen! Heb je zin om ook iets te doen op of, met of voor de camping?