Een ontmoetingsplek
voor de buurt

Wil jij ook koffieschenken of heb je een leuk idee om bij te dragen aan de sociale rijkdom van Den Bosch?
Word campingbaas!

Actieve initiatieven

WEESLIVE

Card image cap
WEESLIVE

zondagmiddag, frisse lucht en een goed stuk muziek. Wie wil dat nou niet?! Op onze Campingtribune ben je welkom om mét jouw geleende instrument uit onze bieb plaats te nemen. Samen jammen, luisteren of zelf spelen. Muziek beleven en genieten op onze mooie locatie aan het water. Geen excuus om niet te spelen; wij hebben de instrumenten, goeie koffie en jij het talent.

lees meer

MINIBIEB

Card image cap
CAMPING BIEB

In tijden van tumult bieden boeken troost. Daarom, en om duizend andere redenen, start campingbaas en schrijver Brigitte de Swart de C a m p i n g B i e b. Een hufter- en coronaproof minibieb bij @campingkoffietent vol boeken. Om te ruilen en te delen. Om te inspireren en te voeden.

lees meer

ARBEIDSVRAGEN LOKET

Card image cap
ARBEIDSVRAGEN LOKET

Marielle en Leonie ( twee weer nieuwe campingbazen) hebben talent en daar kun je gratis gebruik van maken bij ons. Je kunt bij hun gratis terecht met werkgerelateerde vragen over ziekte, contracten, een babbeltje, tips hoe om te gaan met je baas/collega....

lees meer

Agenda

Wie is er wanneer?

ma 22

Campingbaas gezocht

di 23

Campingbaas gezocht

wo 24

Campingbaas gezocht

do 25

Campingbaas gezocht

vr 26

Campingbaas gezocht

za 27

Campingbaas gezocht

zo 28

Campingbaas gezocht

augustus

Week 34

Wil je meehelpen? Word ook campingbaas! Doe mee

Initiatieven

We kijken uit naar nieuwe initiatieven

Het kleinste koffietentje met een groots ideaal: Een ontmoetingsplek voor de stad met uitzicht op het water, de wolken en het groen. Voor het gevoel van vakantie op een doordeweekse dag, voor een praatje, voor een spontaan initiatief en natuurlijk voor een heerlijk kopje koffie.

We runnen camping koffietent momenteel met vijftig campingbazen! Heb je zin om ook iets te doen op of, met of voor de camping?