44.000 namen

09 juni -
10:00-13:30


Elk teken staat voor een mensenleven... Wil jij ook gedenktekens maken, en zo meebouwen aan een monument voor omgekomen vluchtelingen? Kom woensdag 10 -13.30 uur naar de Camping.

Dit zijn de initiatief nemers

Wil je helpen? klik op een van de knoppen hier beneden.

of

Verhalen & foto's

Wij herdenken de hele maand de ruim 44.000 mensen die overleden aan Europese grenzen. Één voor één noemen we de namen die horen bij dat duizelingwekkende aantal. In 25 dorpen en steden worden acties georganiseerd en op 20 juni maken we een mega monument met duizenden gedenktekens op strand Scheveningen. Kom je ook?

Nederland strijdt al jaren voor een nog harder, afschrikwekkender en dodelijker migratiebeleid, met succes. Hulpkreten van mensen in verdrinkingsnood worden door Europese kustwachten genegeerd. Er komen minder mensen aan, er sterven steeds meer mensen onderweg. Migratiebeleid mag nooit over lijken gaan.

Onze campingbaas Lisa organiseert in juni op de woensdagochtend van 10.00 -13.30 uur de mogelijkheid om een naam van een overleden vluchteling te schrijven op een plankje . Alle 44.000 plankjes vormen 20 juni een monument voor de overleden vluchtelingen.

Campingbaas Jan regelde dat Stadshout Den Bosch de plankjes zaagde.

Betrokken Campingbazen

Lisa van Schagen

Hoe meer je hebt, hoe meer je kunt delen.

corrie smetsers