Doorlopende initiatieven

Card image cap
Schrijf een ansichtkaart aan je buur

Lieve Buur.... Bij ons kun je deze gratis ansichtkaart halen. Schrijf een vrolijke lieve grappige boodschap of ervaring op het kaartje, gericht aan je buurman of buurvrouw of buurkind. Of aan iemand anders in je straat of buurt waar je iets mee zou willen delen. Gooi ‘m bij je buur in de bus. Of nog beter natuurlijk: bel aan en geef ‘m persoonlijk! BLIJFVERBONDEN

lees meer
Card image cap
weeslive instrumentenbieb

Het is de eerste zondag na de lockdown, frisse lucht en een goed stuk muziek. Wie wil dat nou niet?! Op onze Campingtribune ben je welkom om mét jouw geleende instrument uit onze bieb plaats te nemen. Met gepaste afstand luisteren of bespelen. Muziek beleven en genieten op onze mooie locatie aan het water. Geen excuus om niet te spelen; wij hebben de instrumenten, goeie koffie en jij het talent.

lees meer
Card image cap
Camping Bieb

In tijden van tumult bieden boeken troost. Daarom, en om duizend andere redenen, start campingbaas en schrijver Brigitte de Swart de C a m p i n g B i e b. Een hufter- en coronaproof minibieb bij @campingkoffietent vol boeken. Om te ruilen en te delen. Om te inspireren en te voeden.

lees meer

Succesvolle initiatieven

Succesvolle initiatieven