Doorlopende initiatieven

Card image cap
WEESLIVE

Maak gebruik van onze instrumentenbieb. Een goed stuk muziek in de frisse lucht. Wie wil dat nou niet?! Op onze Campingtribune ben je welkom om mét jouw geleende instrument uit onze instrumentenbieb plaats te nemen. Samen jammen, luisteren of zelf spelen. Muziek beleven en genieten op onze mooie locatie aan het water. Geen excuus om niet te spelen; wij hebben de instrumenten, goeie koffie en jij het talent.

lees meer
Card image cap
CAMPING BIEB

In tijden van tumult bieden boeken troost. Daarom, en om duizend andere redenen, startte campingbaas en schrijver Brigitte de Swart de C a m p i n g B i e b. Een hufter- en coronaproof minibieb bij @campingkoffietent vol boeken. Om te ruilen en te delen. Om te inspireren en te voeden.

lees meer
Card image cap
BAK & BRENG

Bak een taart of koekjes en breng het naar ons! Wij delen het namens jou weer uit aan je stadsgenoten

lees meer
Card image cap
BUITENBIOS

Buitenbios Zuid-Willemsvaart is een idee van buurtgenoot Don. Deze zomer kun je voor 2 euro een film kijken aan het water. Check elkezaterdagavond bij mooi weer. Tickets kun je kopen bij de trap (rij) om 20.30 uur

lees meer
Card image cap
STEKJESBIEB

Campingbazen Paula en Ricky hebben een stekjesbieb georganiseerd. Hier kun je een stekjes ruilen of doneren. En daar wordt goed gebruik van gemaakt.

lees meer
Card image cap
SLUIS DENIM

Het Brugwachtershuisje op de Hinthamerbrug is voor 3 dagdelen omgetoverd door sluismeester Marij tot SLUIS DENIM Wist je dat JEANS de vervuilendste kledingstukken van de mode industrie zijn?? Het kost +/- 8000 liter water om 1 spijkerbroek te maken. Dus geef je Spijkerbroek een 2 kans!

lees meer

Succesvolle initiatieven

Succesvolle initiatieven